Lirik Lagu Titip Welas - Anggun Pramudita

Lirik Lagu Titip Welas - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Titip Welas


Title : Titip Welas
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Dapoer Studio

Titip Welas Lyrics


abot sun nyonggo kangen sun roso
sewengi wengi kemulan sepi
mulo sing gampang ngeroso welas
sejatine roso
sejatine roso

sing ono maning bungahe ati
sing katon maning unyike pipi
sedino dino ngangen ngangen
hang di angen nono juntrunge
hang di angen nono juntrunge

titip welas iki yo nyang riko
njaluk tulung ojo di sio sio
mergane ati sing kuwat nyonggo loro

titip kangen iki yo nyang riko
rumaten hang temenanan
ati iki wis sing kuwat nyonggo kangen

INTRO

sing ono maning bungahe ati
sing katon maning unyike pipi
sedino dino ngangen ngangen
hang di angen nono juntrunge
hang di angen nono juntrunge

titip welas iki yo nyang riko
njaluk tulung ojo di sio sio
mergane ati sing kuwat nyonggo loro

titip kangen iki yo nyang riko
rumaten hang temenanan
ati iki wis sing kuwat nyonggo kangen

Baca Juga : Lirik Lagu Abang Lagi Di Mana - Anggun Pramudita