Lirik Lagu Ojo di Sio Sio - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Ojo di Sio Sio - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Ojo di Sio Sio


Title : Ojo di Sio Sio
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Cak Gundul / Reza Franata
Label : Nusantara Channel

Ojo di Sio Sio Lyrics


ati wes kadung demen ojo di gawe loro
welas hang sun duweni yo mung kanggo riko

mulo aran wong kangen koyo ombak ring segoro
pasang surute asmoro sing ono hang ngiro

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio

ati wes kadung demen
ojo di gawe loro
welas hang sun duweni
yo mung kanggo riko

mulo aran wong kangen
koyo ombak ring segoro
pasang surute asmoro
sing ono hang ngiro

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio

Baca Juga : Lirik Lagu Abang Lagi Di Mana - Anggun Pramudita