Lirik Lagu Milu Demen - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Milu Demen - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Milu Demen


Title : Milu Demen
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Aris Helda / Nanang Ariyanto
Label : Arda music Production

Milu Demen Lyrics


pahit rasane dung welas sing ketompo
koyo dene kopi sing nemu gulo
wes kelendi maning sun kudu rumongso
mulo roso welase keneng di pokso

ulihe sun ngangen kari kenemenen
serang kepingine biso urip bareng
kelendi maning nyatane riko
milih jejodohan ambi wong liyo

sing lilo isun nyawang riko
saiki wes duwene wong liyo
welase yo kudu sun pendem
urip bareng mung biso sun angen

sun lilo isun nyawang riko
saiki wes duwene wong liyo
ngenese ati sun mung milu demen
tapi sing melu ngerasakaken

---INTRO---

ulihe sun ngangen kari kenemenen
serang kepingine biso urip bareng
kelendi maning nyatane riko
milih jejodohan ambi wong liyo

sing lilo isun nyawang riko
saiki wes duwene wong liyo
welase yo kudu sun pendem
urip bareng mung biso sun angen

sun lilo isun nyawang riko
saiki wes duwene wong liyo
ngenese ati sun mung milu demen
tapi sing melu ngerasakaken
tapi sing melu ngerasakaken

Baca Juga : Lirik Lagu Titip Welas - Anggun Pramudita