Lirik Lagu Sego Adem - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Sego Adem - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Sego Adem


Title : Sego Adem
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Koming
Label : Samudra Record

Sego Adem Lyrics


nandur pari merujuk lalang
welas ati di pailang
sun belani mlaku miring
pungkase sing milu nyanding

sun manisi esem iki
masio sepet noring ati
mulo abot wong kelangan
welas riko pindah tangan

sego adem di angeti
katon ayem remuk ati
tuku kupat ulih serabi
sun hang ngrumat pungkas sing nduweni

---INTRO---

nandur pari merujuk lalang
welas ati di pailang
sun belani mlaku miring
pungkase sing milu nyanding

sun manisi esem iki
masio sepet noring ati
mulo abot wong kelangan
welas riko pindah tangan

sego adem di angeti
katon ayem remuk ati
tuku kupat ulih serabi
sun hang ngrumat pungkas sing nduweni

sego adem di angeti
katon ayem remuk ati
tuku kupat ulih serabi
sun hang ngrumat pungkas sing nduweni

Baca Juga : Lirik Lagu Kari Kari - Syahiba Saufa