Lirik Lagu Jajal Kowe Dadi Aku - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Jajal Kowe Dadi Aku - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Jajal Kowe Dadi Aku


Title : Jajal Kowe Dadi Aku
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Angga Samudra
Label : Samudra Record

Jajal Kowe Dadi Aku Lyrics


ojo kowe mikir gampang
dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne tuk bersabar

wis pancen tresnoku marakke bertahan
nyanding kowe sing isih kumat kumatan
ket biyen selalu aku yang harus mengalah
kadang malah kowe sing nuduh aku salah

ojo kowe mikir gampang dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar
jajal kowe dadi aku tak jamin tambah kuru
gusti tolong sadarne sayangku

---INTRO---

aku ra pingin pisah
nanging aku meh ra betah
sing tak jaluk kowe endah berubah

ket biyen selalu
aku yang harus mengalah
kadang malah kowe
sing nuduh aku salah

ojo kowe mikir gampang dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar
jajal kowe dadi aku tak jamin tambah kuru
gusti tolong sadarne sayangku

ojo kowe mikir gampang dadi aku soro tenan
nanging tak kuat kuatne bersabar
jajal kowe dadi aku tak jamin tambah kuru
gusti tolong sadarne sayangku

jajal kowe dadi aku

Baca Juga : Lirik Lagu Curigo - Syahiba Saufa