Lirik Lagu Siap Loro Ati - Jihan Audy

Lirik Lagu Siap Loro Ati - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Siap Loro Ati


Title : Siap Loro Ati
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Galank Def
Label : Langit Biru Record

Siap Loro Ati Lyrics


nganti tak belani
uripku rekoso
nanging koe isih
ra rumongso

jane aku ngerti
koe nduwe tunangan
ku tetap berjuang
mergo ku terlalu sayang

aku siap loro ati
aku siap loro ati

tresno wis kadung tresno
tibane cidro
wis kadung njegur tibane ajur

tresno wis kadung tresno
malah ngeliyo
ati wis gelo nambahi loro

INTRO

nganti tak belani uripku rekoso
nanging koe isih ra rumongso

jane aku ngerti koe nduwe tunangan
ku tetap berjuang mergo ku terlalu sayang

aku siap loro ati
aku siap loro ati

tresno wis kadung tresno tibane cidro
wis kadung njegur tibane ajur
tresno wis kadung tresno malah ngeliyo
ati wis gelo nambahi loro

tresno wis kadung tresno tibane cidro
wis kadung njegur tibane ajur
tresno wis kadung tresno malah ngeliyo
ati wis gelo nambahi loro

ati wes gelo nambahi loro

Baca Juga : Lirik Lagu Sampek Tuwek - Jihan Audy