Lirik Lagu Kadung Jeru - Jejak Kharisma


Lirik Lagu Kadung Jeru - Jejak Kharisma

Lirik Jejak Kharisma - Kadung Jeru


Title : Kadung Jeru
Artist : Jejak Kharisma
Songwriter : Jorghan Bozze / Gun's Bodrex
Label : Bozze Management

Kadung Jeru Lyrics


sumpah ora iso tenang
wes jenengmu teko atiku
tak jaluk kowe ngertio
kangenku iki kanggo awakmu

wes tak cubo ngelalekake
tetep wae isih kelingan

sayang, opo kowe ora ngerti
nganti saiki aku raiso lali
kadung jeru roso sayang iki
angel anggenku arep ngilangi

wes tak cubo ngelalekake
tetep wae isih kelingan

sumpah ora iso tenang
wes jenengmu teko atiku
tak jaluk kowe ngertio
kangenku iki kanggo awakmu

wes tak cubo ngelalekake
tetep wae isih kelingan

sayang, opo kowe ora ngerti, nganti saiki aku raiso lali
kadung jeru roso sayang iki, angel anggenku arep ngilangi
sayang, opo kowe ora ngerti, nganti saiki aku raiso lali
kadung jeru roso sayang iki, angel anggenku arep ngilangi

wes tak cubo ngelalekake, tetep wae isih kelingan
wes tak cubo ngelalekake, tetep wae isih kelingan

Baca Juga : Lirik Lagu Jejak Kharisma - Sepurane Wae