Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Anisa Salma


Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Ngenteni Janjimu


Title : Ngenteni Janjimu
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Ariek DN / Weha
Label : F.pro

Ngenteni Janjimu Lyrics


sing pungkasan ono ing kene
sliramu lan aku
naliko jejer sesandingan
kok ucapke janjimu

ndek semono aku ra ngiro
sliramu pamit aku
senadyan kondo mung sedelo
wes gawe bingung atiku

nanging piye kuwi karepmu
mbrebes mili eluhku
aku ra biso nggandoli
marang keputusanmu

kudu lilo ning ora biso
mergo kebacut tresno
wes kadung njangget ono dodo
yo wes dadi janji ati

yo mung siji sing tak tresnani
mung sliramu pepujane ati
tansah tak ugemi janjimu
nganti tekan saiki

tresno iki kang tulus suci
ojo nganti kok blenjani
sing tak tunggu mung sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Lilo - Anisa Salma




-->