Lirik Lagu Welas Selawase - Alvi Ananta


Lirik Lagu Welas Selawase - Alvi Ananta

Lirik Alvi Ananta - Welas Selawase


Title : Welas Selawase
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Bambang BMB
Label : DSA Record

Welas Selawase Lyrics


jarene selawase
riko dung ngewelasi
tapi nyatane riko
gawe panas ring ati

hang sun welasi
tego ngelarani ati
wes kadung sun percoyo
riko malah nyanding wong liyo

riko mung biso njaluk sepuro
sakwise riko gawe ati loro
wes kadung jeru tatu ring dodo
sun sing biso nyepuro

riko mung biso njaluk sepuro
sakwise riko gawe ati loro
wes kadung jeru tatu ring dodo
sun sing biso nyepuro

---INTRO---

jarene selawase
riko dung ngewelasi
tapi nyatane riko
gawe panas ring ati

hang sun welasi
tego ngelarani ati
wes kadung sun percoyo
riko malah nyanding wong liyo

riko mung biso njaluk sepuro
sakwise riko gawe ati loro
wes kadung jeru tatu ring dodo
sun sing biso nyepuro

riko mung biso njaluk sepuro
sakwise riko gawe ati loro
wes kadung jeru tatu ring dodo
sun sing biso nyepuro

wes kadung jeru tatu ring dodo
sun sing biso nyepuro

Baca Juga : Lirik Lagu Bentet - Alvi Ananta




-->