Lirik Lagu Wes Kadung Jeru - Anggun Pramudita ft. Dieo Davis

Lirik Lagu Wes Kadung Jeru - Anggun Pramudita ft. Dieo Davis

Lirik Anggun Pramudita - Wis Kadung Jeru


Title : Wes Kadung Jeru
Artist : Anggun Pramudita & Dieo Davis
Songwriter : Bakti
Label : Asiabimantara

Wes Kadung Jeru Lyrics


isun sing nduwe ati
di gawe mbales perih
perih hang di encepno

gelem isun nggetuni
bareng yo hang wis mari
hang pungkase sun loro

mergane isun kadung sayang
isun kadung welas
isun kadung demen

masio riko gawe sun gedigi
riko gawe tatu ati
sun wis kadung jeru

---INTRO---

gelem isun nggetuni
bareng yo hang wis mari
hang pungkase sun loro

mergane isun kadung sayang
isun kadung welas
isun kadung demen

masio riko gawe sun gedigi
riko gawe tatu ati
sun wis kadung jeru

isun kadung welas
isun kadung demen

masio riko gawe sun gedigi
riko gawe tatu ati
sun wis kadung jeru

Baca Juga : Lirik Lagu Sun Busek - Anggun Pramudita