Lirik Lagu Apik Hang Mulo - Vita Alvia

Lirik Lagu Apik Hang Mulo - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Apik Hang Mulo


Title : Apik Hang Mulo
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Koming
Label : Aneka Safari Records

Apik Hang Mulo Lyrics


buru keroso welas
kadung wis ilang
di angeno sing kiro teko
sun akoni hang salah
sing biso ngemong atine

apuo isun bengen seru kuduwe
ninggal hang welas nguber liyo
ketang jumpu jumpune
welase di reganono
kepiye sun tebus salah

getun rasane ati sing mari mari
nguber welas liyo hang mulo
kelaksan sun lakoni buru sun ngerti
welase mulo nono tunggale

---INTRO---

apuo isun bengen seru kuduwe
ninggal hang welas nguber liyo
ketang jumpu jumpune
welase di reganono
kepiye sun tebus salah

getun rasane ati sing mari mari
nguber welas liyo hang mulo
kelaksan sun lakoni buru sun ngerti
welase mulo nono tunggale

getun rasane ati sing mari mari
nguber welas liyo hang mulo
kelaksan sun lakoni buru sun ngerti
welase mulo nono tunggale
welase mulo nono tunggale

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Welas Setengah Ati