Lirik Lagu Nyulayani - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Nyulayani - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Nyulayani


Title : Nyulayani
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Iyus Fauzi
Label : Samudra Record

Nyulayani Lyrics


tatu iki mergo riko
nyulayani ring janji
kari mentolo riko medot janji
mergo riko mileh wong liyo

apuwo riko kok saiki bedo
sing eleng nong bengene
padahal riko wis isun welasi
pungkase nggaluh ati
pungkase nggaluh ati

jujur atin sun iki yoro mung kanggo riko
tapi apuwo riko ngeliyo
isun wis kadung welas
isun wis kadung sayang
tapi nyatane saiki ngeliyan

apuwo riko kok saiki bedo
sing eleng nong bengene
padahal riko wis isun welasi
pungkase nggaluh ati
pungkase nggaluh ati

jujur atin sun iki yoro mung kanggo riko
tapi apuwo riko ngeliyo
isun wis kadung welas
isun wis kadung sayang
tapi nyatane saiki ngeliyan

jujur atin sun iki yoro mung kanggo riko
tapi apuwo riko ngeliyo
isun wis kadung welas
isun wis kadung sayang
tapi nyatane saiki ngeliyan
tapi nyatane saiki ngeliyan

Baca Juga : Lirik Lagu Omongan Miring - Syahiba Saufa