Lirik Lagu Hang Keloro - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Hang Keloro - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Hang Keloro


Title : Hang Keloro
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Angga Samudra
Label : Samudra Record

Hang Keloro Lyrics


sampe kapan isun kuat
rino wengi nahan sambat
welas isun mendal
wayah riko sesandingan

koyo koyo nono artine
welas isun soyo gede
sun sadari isun
mung dadi hang keloro

sing ono hang weruh
dung isun lan riko demenan
hang weruh mung hang kuoso
masio iki duso

opo nong urip hang liyo sun biso nduweni riko
utuh kabeh wong weruh
ngelakoni welas iki sing katek nutup nutupi
ngimpi kabeh mung ngimpi

koyo koyo nono artine
welas isun soyo gede
sun sadari isun
mung dadi hang keloro

sing ono hang weruh
dung isun lan riko demenan
hang weruh mung hang kuoso
masio iki duso

opo nong urip hang liyo sun biso nduweni riko
utuh kabeh wong weruh
ngelakoni welas iki sing katek nutup nutupi
ngimpi kabeh mung ngimpi

opo nong urip hang liyo sun biso nduweni riko
utuh kabeh wong weruh
ngelakoni welas iki sing katek nutup nutupi
ngimpi kabeh mung ngimpi

Baca Juga : Lirik Lagu Mbaliko Nong Isun - Syahiba Saufa