Lirik Lagu Kalah Cepet - Linda Ayu

Lirik Lagu Kalah Cepet - Linda Ayu

Lirik Linda Ayu - Kalah Cepet


Title : Kalah Cepet
Artist : Linda Ayu
Songwriter : R. Husin Albana
Label : DD Star Record

Kalah Cepet Lyrics


sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

abote nyonggo tresno
mung di simpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnomu di gondol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

abote nyonggo tresno
mung di simpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnomu di gondol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

Baca Juga : Lirik Lagu Linda Ayu - Apa Salahku