Lirik Lagu Semene Wae - Ipa Hadi Sasono

Lirik Lagu Semene Wae - Ipa Hadi Sasono

Lirik Ipa Hadi Sasono - Semene Wae


Title : Semene Wae
Artist : Ipa Hadi Sasono
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Distribution : IHS Production

Semene Wae Lyrics


durung suwe nggonku ngucap
tresnaku marang sliramu
ilang muspro roso sing ning njero atiku
opo siro ora kelingan
mbiyen gandeng lan bebarengan
saben ndino ngomong sayang

eman ning ngeroso ati
roso sing mbiyen nyawiji
lamun biso tresnaku ra bakal bubrah
ati ra bakal biso lali
ngugemi saben janji suci
dene siro sing mblenjani

wes cukup semene wae
anggonku nandang loro sing ning njero dodo
wes cukup semene wae
anggonmu natoni roso tresno

wes cukup semene wae
anggonku nandang loro sing ning njero dodo

wes cukup semene wae
yen namung gawe kuciwo
yen namung gawe nelongso
lilo atiku wes lilo

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Wes Nyoba Ikhlas - Ipa Hadi Sasono