Lirik Lagu Jujur Iseh Sayang - Intan Rahma

Lirik Lagu Jujur Iseh Sayang - Intan Rahma

Lirik Intan Rahma - Jujur Iseh Sayang


Title : Jujur Iseh Sayang
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Jedith Deddy
Label : DanangDanzt Music Production

Jujur Iseh Sayang Lyrics


tansah kelingan wektu iseh sesandingan
kowe kondo ora bakal lungo
jare tresno bakal nganti tekan mati
nanging nyatane kui mung ngapusi

ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
kowe tego medot tali tresno
sumpah janji saiki mung tinggal janji
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani

salah opo
aku kurang opo
nganti kowe cidro
nggandeng uwong liyo

jujor aku iseh sayang
marang awakku opo wes ra kelingan
mungkin wes dalan tresnaku
kudu pisah mergo uwong pilihanmu

---INTRO---

ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
kowe tego medot tali tresno
sumpah janji saiki mung tinggal janji
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani

salah opo
aku kurang opo
nganti kowe cidro
nggandeng uwong liyo

jujor aku iseh sayang
marang awakku opo wes ra kelingan
mungkin wes dalan tresnaku
kudu pisah mergo uwong pilihanmu

jujor aku iseh sayang
marang awakku opo wes ra kelingan
mungkin wes dalan tresnaku
kudu pisah mergo uwong pilihanmu

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma feat. Bintari Jawa - Cobo Dadi Aku