Lirik Lagu Nitip Rindu - Ilux

Lirik Lagu Nitip Rindu - Ilux

Lirik Ilux - Nitip Rindu


Title : Nitip Rindu
Artist : Ilux
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Global Musik Era Digital

Nitip Rindu Lyrics


manise esemmu
tansah tak simpen ning njero ati
lan tak gowo ning njero ngimpi
nganti kapan kesekso kangen iki

ono kamarku sing tansah
tak sawang fotomu
netes eluh amergo rindu
ning kene tansah ngenteni tekamu

aku mung biso
nitipke roso rindu
liwat kerlip lintang
gawe tombo kasmaran iki

saben wengiku
angel merem mripatku
tansah pengen nyanding
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

---INTRO---

manise esemmu
tansah tak simpen ning njero ati
lan tak gowo ning njero ngimpi
nganti kapan kesekso kangen iki

ono kamarku sing tansah
tak sawang fotomu
netes eluh amergo rindu
ning kene tansah ngenteni tekamu

aku mung biso
nitipke roso rindu
liwat kerlip lintang
gawe tombo kasmaran iki

saben wengiku
angel merem mripatku
tansah pengen nyanding
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

Baca Juga : Lirik Lagu Ternyata Aku Salah Menilaimu - Ilux