Lirik Lagu Sampek Tuwek - Happy Asmara

Lirik Lagu Sampek Tuwek - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Sampek Tuwek


Title : Sampek Tuwek
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Denny Caknan
Album : Duta Nirwana Music
Label : Milady Record

Sampek Tuwek Lyrics


seneng seneng bareng
susah susah bareng
nyanding sliramu
sayang sliramu

wes tak angen angen
we bakal dadi jodohku
wes tak angen angen
kowe dadi pilihanku

tenang ra sah sepangeng
tenang aku wes seneng
rene rangkulen aku
tak nggo sangu turuku

mbesok miliho dino
kowe tak lamar
rasah nduwe roso aku ninggalno
awake dewe wes dadi siji

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji siji ne wong seng gawe ayeme ati
gawe urepku seneng mesem saben bengi

wes tak angen angen
we bakal dadi jodohku

seneng seneng bareng
susah susah bareng
nyanding sliramu
sayang sliramu

wes tak angen angen
we bakal dadi jodohku
wes tak angen angen
kowe dadi pilihanku

tenang ra sah sepangeng
tenang aku wes seneng
rene rangkulen aku
tak nggo sangu turuku

mbesok miliho dino
kowe tak lamar
rasah nduwe roso aku ninggalno
awake dewe wes dadi siji

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji siji ne wong seng gawe ayeme ati
nggawe uripku seneng mesem saben bengi

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan ning kene
siji siji ne wong sing gawe ayeme ati
gawe uripku seneng mesem saben bengi

gawe uripku
mesem saben bengi

Baca Juga : Lirik Lagu Ojo Getun - Happy Asmara