Lirik Lagu Ojo Geton - Happy Asmara

Lirik Lagu Ojo Geton - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Ojo Getun


Title : Ojo Geton
Artist : Happy Asmara
Songwriter : HappyRism x Desti
Album : Single
Label : Happy Asmara Music

Ojo Geton Lyrics


saiki kowe oleh nyiakke
tresnoku seng tulus kanggo awakmu
kowe oleh ngguyu diatas penderitaanku
tapi kelingono karma menunggumu

derita yang aku rasa
ketika ku bersamamu
semua kan ada balasnya
takkan bisa kau hindarinya

yen sok emben kowe getun
ojo bali karo aku
mergo iso wae aku
wes bahagia ro liane

yen sok emben kowe susah
ojo kelingan salahmu
belajaro tekan masalalu
yen kowe iso dadi seng luweh apik

saiki kowe oleh nyiakke
tresnoku seng tulus kanggo awakmu
kowe oleh ngguyu diatas penderitaanku
tapi kelingono karma menunggumu

derita yang aku rasa
ketika ku bersamamu
semua kan ada balasnya
takkan bisa kau hindarinya

yen sok emben kowe getun
ojo bali karo aku
mergo iso wae aku
wes bahagia ro liane

yen sok emben kowe susah
ojo kelingan salahmu
belajaro tekan masalalu
yen kowe iso dadi seng luweh apik

yen sok emben kowe getun
ojo bali karo aku
mergo iso wae aku
wes bahagia ro liane

yen sok emben kowe susah
ojo kelingan salahmu
belajaro tekan masalalu
yen kowe iso dadi seng luweh apik

sebenarnya aku masih mencintai

Baca Juga : Lirik Lagu Endahe Gunung Bromo - Happy Asmara