Lirik Lagu Tak Sanding Sliramu - Dhe Baz ft. Levy Berlia

Lirik Lagu Tak Sanding Sliramu - Dhe Baz ft. Levy Berlia

Lirik Dhe Baz feat. Levy Berlia - Tak Sanding Sliramu


Title : Tak Sanding Sliramu
Artist : Dhe Baz & Levy Berlia
Songwriter : Dhe Baz
Label : Fajar Pro

Tak Sanding Sliramu Lyrics


dalan urip neng dunyo
kuwi jelas bedo bedo
ono sing urip mulyo
ugo ono sing sengsoro

ra usah di ireni
opo maneh di getuni
kabeh kuwi kudu di syukuri

berjalan bersamamu
bahagia hatiku
tetaplah bersamaku
walau dunia membencimu

ra usah di ireni
opo maneh di getuni
kabeh kuwi kudu di syukuri

pancen aku ora sugih bondo donyo
sayangku ra bakal sudo
mugo aku kowe iso mulyo
mbuh kapan wektune
percoyo sing kuoso

yen pancen sliramu sing dadi jodohku
dadi konco uripku
senadyan sengsoro neng ndonyo
tak sanding sliramu
nganti tekan ngalam surgo

INTRO

berjalan bersamamu
bahagia hatiku
tetaplah bersamaku
walau dunia membencimu

ra usah di ireni
opo maneh di getuni
kabeh kuwi kudu di syukuri

pancen aku ora sugih bondo donyo
sayangku ra bakal sudo
mugo aku kowe iso mulyo
mbuh kapan wektune
percoyo sing kuoso

yen pancen sliramu sing dadi jodohku
dadi konco uripku
senadyan sengsoro neng ndonyo
tak sanding sliramu
nganti tekan ngalam surgo

senadyan asate segoro
ora bakal luntur tresno ning atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Dhe Baz - Terima Kasih