Lirik Lagu Cukup Mbiyen Kae (Dan Artinya) - DanangDanzt

Lirik Lagu Cukup Mbiyen Kae (Dan Artinya) - DanangDanzt

Lirik Danang Danzt - Cukup Mbiyen Kae


Title : Cukup Mbiyen Kae
Artist : DanangDanzt
Songwriter : Danangdanzt
Label : DanangDanzt Music Production

Cukup Mbiyen Kae Lyrics


aku, aku wes lali karo ceritane
cerito sing mbiyen wis mbok tinggalke
wis tak guwang kenangane
kowe rasah ngelingke

loroku, loroku sing mbiyen uwes garing
tekomu mung arep nggawe aku eling
rasah gugah cerito
wes raiso roso wis ora ono

opo kowe ora eling
naliko mbiyen ise nyanding
mbok larani aku, mbok iris ati lan batinku
koe lali opo ngelali, ra eling dosamu wingi

aku wis ora iso mbukak ati dinggo kowe
rasah mbaleni aku wedi yen podo awale
biyen mbok sio aku, tok larani ra nggo wektu
uwes pisan wae, cukup mbiyen kae, loro mergo kowe

loroku, loroku sing mbiyen uwes garing
tekomu mung arep nggawe aku eling
rasah gugah cerito
wwes raiso roso wis ora ono

opo kowe ora eling
naliko mbiyen ise nyanding
mbok larani aku, mbok iris ati lan batinku
koe lali opo ngelali, ra eling dosamu wingi

aku wis ora iso mbukak ati dinggo kowe
rasah mbaleni aku wedi yen podo awale
biyen mbok sio aku, tok laranira nggo wektu
uwes pisan wae cukup mbiyen kae, loro mergo kowe

aku wis ora iso mbukak ati dinggo kowe
rasah mbaleni aku wedi yen podo awale
biyen mbok sio aku, tok laranira nggo wektu
uwes pisan wae cukup mbiyen kae, loro mergo kowe

Arti / Terjemahan lagu "Cukup Mbiyen Kae" dalam bahasa Indonesia

aku, aku sudah lupa dengan ceritanya
cerita yang dulu sudah kau tinggalkan
sudah ku buang kenangannya
kamu tidak perlu mengingatkan

luka ku, luka ku yang dulu sudah kering
kedatanganmu hanya membuat aku ingat
tidak usah membangunkan kenangan dulu
sudah tidak bisa sudah tidak ada rasa

apa kamu tidak ingat
ketika dulu masih bersandingan
kau sakiti aku, kau iris hati dan batinku
kamu lupa apa melupa, tidak ingat dosa mu kemarin

aku sudah tidak bisa membuka hati untuk kamu
tidak usah mengulangi aku takut jika sama pada awalnya
dulu kau siakan aku, kau sakiti tidak tahu waktu
sudak sekali saja, cukup dulu saja, luka karena kamu

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Jujur Iseh Sayang