Lirik Lagu Bakal Tak Tompo - Corazon

Lirik Lagu Bakal Tak Tompo - Corazon

Lirik Corazon - Bakal Tak Tompo


Title : Bakal Tak Tompo
Artist : Corazon
Songwriter : Corazon Muhammad Yahya
Distribution : Corazon

Bakal Tak Tompo Lyrics


bingung rasane atiku
kudu pisah karo kowe
mergo ra oleh restu

sio sio anggonku njogo tresno
yen akhire kowe jodone wong liyo

tak kuatke atiku
nyawang kowe ro liyane
tak dongakke kowe
mugo langgeng selawase

bakal tak tompo
senajan atiku loro
piye meneh iki kudu tak lakoni

kowe sing tak tresno
di jodohke ro wong liyo
bisaku sabar lan nerimo

aku ngerti tresno ra kudu nduweni
nanging ngopo kudu aku sing ngalami
tresnoku wes kadung jeru
akhire aku sing di gawe tatu

tak kuatke atiku
nyawang kowe ro liyane
tak dongakke kowe
mugo langgeng selawase

bakal tak tompo
senajan atiku loro
piye meneh iki kudu tak lakoni

kowe sing tak tresno
di jodohke ro wong liyo
bisaku sabar lan nerimo

bakal tak tompo
senajan atiku loro
piye meneh iki kudu tak lakoni

kowe sing tak tresno
di jodohke ro wong liyo
bisaku sabar lan nerimo
bisaku sabar lan nerimo

Baca Juga : Lirik Lagu Wis Ra Sayang - Corazon