Lirik Lagu Korban PHP - Arlida Putri

Lirik Lagu Korban PHP - Arlida Putri

Lirik Arlida Putri - Korban PHP


Title : Korban PHP
Artist : Arlida Putri
Songwriter : Silvy Nurmay
Label : Sakuranada

Korban PHP Lyrics


duwe pacar ganteng rupane
senyum manis tampangnya kece
tapi kelakuane ora becik
ra podo koyo manis lambene

kau berjanji selalu setia
tapi nyatanya kini mendua
ku tak sanggup terus begini
lebih baik aku pergi

wes tak tulung malah mentung
tak belani jebul ngelarani
ora kuat luweh becik aku minggat

suwe ora jamu jamune godong waru
bungkos sambel trasi si petruk awake lemu
aku iseh payu gampang oleh gantimu
ora tak getuni ra dadi karo awakmu

---INTRO---

duwe pacar ganteng rupane
senyum manis tampangnya kece
tapi kelakuane ora becik
ra podo koyo manis lambene

kau berjanji selalu setia
tapi nyatanya kini mendua
ku tak sanggup terus begini
lebih baik aku pergi

wes tak tulung malah mentung
tak belani jebul ngelarani
ora kuat luweh becik aku minggat

suwe ora jamu jamune godong waru
bungkos sambel trasi si petruk awake lemu
aku iseh payu gampang oleh gantimu
ora tak getuni ra dadi karo awakmu

Baca Juga : Lirik Lagu Arlida Putri - Budal Rabi