Lirik Lagu Sing Mari Mari - Alvi Ananta

Lirik Lagu Sing Mari Mari - Alvi Ananta

Lirik Alvi Ananta - Sing Mari Mari


Title : Sing Mari Mari
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Janu/Momon
Label : Sandi Records

Sing Mari Mari Lyrics


buru keroso saiki kelangan
mageh ono semanding sing riko eman
serto wes nong kadohan keroso
ati kewirangan

ulihe sun getun
riko tinggal menyang
teratapan ati sing weruh paran
sing weruho gambang siji sun ilang

sing mari mari ulihe sun getuni
tiwas garing awak mikiri
sing mari mari ulihe sun getuni
tiwas garing awak mikiri

sun bundeli kuat naleni janji
sampek riko balek nong ati iki

ulihe sun getun
riko tinggal menyang
teratapan ati sing weruh paran
sing weruho gambang siji sun ilang

sing mari mari ulihe sun getuni
tiwas garing awak mikiri
sing mari mari ulihe sun getuni
tiwas garing awak mikiri

sun bundeli kuat naleni janji
sampek riko balek nong ati iki

sing mari mari ulihe sun getuni
tiwas garing awak mikiri
sing mari mari ulihe sun getuni
tiwas garing awak mikiri

sun bundeli kuat naleni janji
sampek riko balek nong ati iki

Baca Juga : Lirik Lagu Lali Tanggung Jawabe - Alvi Ananta