Lirik Lagu Setetes Tresnamu - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Setetes Tresnamu - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Setetes Tresnamu


Title : Setetes Tresnamu
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : James AP
Label : Dapoer Studio

Setetes Tresnamu Lyrics


mas opo kowe tego ninggal aku lungo
menyang adoh jare ben ku mulyo
opo kowe wes lali anggonmu gawe janji
tolong ojo mbok blenjani

biyen kowe janji kau tak akan pergi
tibake saiki mbok lakoni
raono ulihe mbelani roso
jebule malah rekoso

rinoku bendinane among mikirno kowe
isuk awan bengi nganti sore
opo wes ora ono setetes tresnamu
kok kowe tego ninggal aku

biyen kowe janji kau tak akan pergi
tibake saiki mbok lakoni
raono ulihe mbelani roso
jebule malah rekoso

rinoku bendinane among mikirno kowe
isuk awan bengi nganti sore
opo wes ora ono setetes tresnamu
kok kowe tego ninggal aku

rinoku bendinane among mikirno kowe
isuk awan bengi nganti sore
opo wes ora ono setetes tresnamu
kok kowe tego ninggal aku

Baca Juga : Lirik Lagu Welas Podo Nerimo - Syahiba Saufa