Lirik Lagu Setetes Tresnamu - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Setetes Tresnamu

Title : Setetes Tresnamu
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : James AP
Label : Dapoer Studio

Lyrics Setetes Tresnamu

mas opo kowe tego ninggal aku lungo
menyang adoh jare ben ku mulyo
opo kowe wes lali anggonmu gawe janji
tolong ojo mbok blenjani

biyen kowe janji kau tak akan pergi
tibake saiki mbok lakoni
raono ulihe mbelani roso
jebule malah rekoso

rinoku bendinane among mikirno kowe
isuk awan bengi nganti sore
opo wes ora ono setetes tresnamu
kok kowe tego ninggal aku

biyen kowe janji kau tak akan pergi
tibake saiki mbok lakoni
raono ulihe mbelani roso
jebule malah rekoso

rinoku bendinane among mikirno kowe
isuk awan bengi nganti sore
opo wes ora ono setetes tresnamu
kok kowe tego ninggal aku

rinoku bendinane among mikirno kowe
isuk awan bengi nganti sore
opo wes ora ono setetes tresnamu
kok kowe tego ninggal aku
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.