Lirik Lagu Ojo Bosen - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Ojo Bosen - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Ojo Bosen


Title : Ojo Bosen
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Ojo Bosen Lyrics


sayang ojo bosen
ngancani aku
sayang ojo nganti
ninggalke aku

sak uripmu
sak matimu
ojo mandek
nresnani aku

sayang ojo bosen ngancani aku
sayang ojo nganti ninggalke aku
sak uripmu sak matimu
ojo mandek nresnani aku

tak jaluk kowe eling
ojo nganti kepaling
ati sucine tresno
ojo nganti ngeliyo

senajan aku loro
rogo wes malih rupo
jejek anggonmu tresno
ojo kelangan roso

hoo ..
kelangan roso

---INTRO---

sayang ojo bosen ngancani aku
sayang ojo nganti ninggalke aku
sak uripmu sak matimu
ojo mandek nresnani aku

tak jaluk kowe eling
ojo nganti kepaling
ati sucine tresno
ojo nganti ngeliyo

senajan aku loro
rogo wes malih rupo
jejek anggonmu tresno
ojo kelangan roso

tak jaluk kowe eling
ojo nganti kepaling
ati sucine tresno
ojo nganti ngeliyo

senajan aku loro
rogo wes malih rupo
jejek anggonmu tresno
ojo kelangan roso

hoo ..
kelangan roso

Baca Juga : Lirik Lagu Turu Nang Dadane - Syahiba Saufa