Lirik Lagu Tresno Sejati - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tresno Sejati - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Tresno Sejati


Title : Tresno Sejati
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Cak Bowie
Album : Star Nada Best Nella
Label : DD STAR Record

Tresno Sejati Lyrics


tresno kang sejati
ra bakal mblenjani
ati loro dadi siji
kowe lungo kerjo
ono negri monco
mugo kowe tetep setyo

senadyan ra lilo
yen sliramu lungo
kabeh iki tak trimo
mbiyen kowe janji
ora bakal lali
tak enteni yen sliramu bali

mugo kowe eling aku
janjimu urip karo aku
tak tunggu yen sliramu setyo
mugo bali koyo mbiyen mulo
tresnaku siji mung kowe
ra bakal ono gantine

tresno kang sejati
ra bakal mblenjani
ati loro dadi siji
kowe lungo kerjo
ono negri monco
mugo kowe tetep setyo

senadyan ra lilo
yen sliramu lungo
kabeh iki tak trimo
mbiyen kowe janji
ora bakal lali
tak enteni yen sliramu bali

mugo kowe eling aku
janjimu urip karo aku
tak tunggu yen sliramu setyo
mugo bali koyo mbiyen mulo
tresnaku siji mung kowe
ra bakal ono gantine

mugo kowe eling aku
janjimu urip karo aku
tak tunggu yen sliramu setyo
mugo bali koyo mbiyen mulo
tresnaku siji mung kowe
ra bakal ono gantine

Baca Juga : Lirik Lagu Ojo Lungo - Nella Kharisma