Lirik Lagu Sewu Kutho - Nella Kharisma

Lirik Lagu Sewu Kutho - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Sewu Kutho


Title : Sewu Kutho
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Didi Kempot / Arie W
Album : Duta Nirwana Music
Label : Milady Record

Sewu Kutho Lyrics


sewu kutho uwis tak liwati
sewu ati tak takoni
nanging kabeh podo ra ngerteni
lungomu neng endi

pirang tahun anggonku nggoleki
seprene durung biso nemoni

wes tak cobo nglalekake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
iseh tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo
lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pingin ketemu

senajan sak kedeping moto
kanggo tombo kangen jroning dodo

---INTRO---

wes tak cobo nglalekake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
iseh tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo
lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pingin ketemu

senajan mung sedelo
tak nggo tombo kangen jroning dodo
senajan sak kedeping moto
tak nggo tombo kangen jroning dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Mung Siji Jenengmu - Nella Kharisma