Lirik Lagu Mung Siji Jenengmu - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Mung Siji Jenengmu

Title : Mung Siji Jenengmu
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Bayu Sanjaya
Album : Scorpio (Album Campursari)
Label : Morena Production

Lyrics Mung Siji Jenengmu

tak akoni aku wes rumongso seneng
oleh prio joko sing manis koyo kowe
ning njero ati iki uwes bungah rasane
iso nyawang manis esem lan guyune

rino lan wengi mung tansah eling suarane
sorot mripate lan dekik pipine
opo iki roso tresno sing tak rasakne
ora biso turu kelingan kowe

sing tak suwun mugo mugo tresno iki
tetep langgeng tumekane pati
ora keno kegudo marang wong liyo
selawase bakal tetep setyo

aku lan kowe mugo langgeng selawase
iso tetep podo nompo opo anane

INTRO

rino lan wengi mung tansah eling suarane
sorot mripate lan dekik pipine
opo iki roso tresno sing tak rasakne
ora biso turu kelingan kowe

sing tak suwun mugo mugo tresno iki
tetep langgeng tumekane pati
ora keno kegudo marang wong liyo
selawase bakal tetep setyo

aku lan kowe mugo langgeng selawase
iso tetep podo nompo opo anane

INTRO

rino lan wengi mung tansah eling suarane
sorot mripate lan dekik pipine
opo iki roso tresno sing tak rasakne
ora biso turu kelingan kowe

sing tak suwun mugo mugo tresno iki
tetep langgeng tumekane pati
ora keno kegudo marang wong liyo
selawase bakal tetep setyo

aku lan kowe mugo langgeng selawase
iso tetep podo nompo opo anane
aku lan kowe mugo langgeng selawase
iso tetep podo nompo opo anane
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.