Lirik Lagu Kangen Nickerie - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kangen Nickerie - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kangen Nickerie


Title : Kangen Nickerie
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Didi Kempot
Album : Single

Kangen Nickerie Lyrics


sepine wengi iki
neng kene aku ngenteni
kesuwen-suwene wis pirang sasi
neng nickerie kowe ra bali
opo aku salah
naliko urip sak omah

rembulan sing ngilo ono segoro
padhangono ati kulo
pujaan hatiku ra teko-teko
neng nickerie lali kulo
opo aku salah
naliko urip sak omah

aku nangis aku kangen
janjine biyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
gek muliho neng kene aku ngenteni

rembulan sing ngilo ono segoro
padhangono ati kulo
pujaan hatiku ra teko-teko
neng nickerie ndang muliho
opo aku salah
naliko urip sak omah

aku nangis aku kangen
janjimu biyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
neng muliho aku ngenteni
neng nickerie gek enggal bali

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Lelah - Nella Kharisma