Lirik Lagu Tak Dongakne Alon Alon - Jihan Audy

Lirik Lagu Tak Dongakne Alon Alon - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Tak Dongakne Alon Alon (Balasan Mundur Alon-Alon)


Title : Tak Dongakne Alon Alon
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Yudi Tirto Arum
Label : Pelita Utama

Tak Dongakne Alon Alon Lyrics


wes tak kandani ojo di paksakke
wes tak kandani ojo di teruske
nanging kowe ngeyel pengen karo aku
malah sumpah janji ingin bahagiakan aku

wes tak jelaske kahanan atiku
wes tak jelaske posisi diriku
nanging kowe ikhlas jadi yang kedua
saikine kowe nangis kangen aku

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wes perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku akan mencintaimu

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wes perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku akan mencintaimu

---INTRO---

wes tak jelaske kahanan atiku
wes tak jelaske posisi diriku
nanging kowe ikhlas jadi yang kedua
saikine kowe nangis kangen aku

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wes perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku akan mencintaimu

tak dongakne alon alon melepas diriku
yen wes perih ora usah mengharapkan lebih
sampek saiki aku ra janji
yen aku akan mencintaimu

Baca Juga : Lirik Lagu Ku Takkan Bersuara - Jihan Audy