Lirik Lagu Cidro - Jihan Audy

Lirik Lagu Cidro - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Cidro


Title : Cidro
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Didi Kempot
Label : Mega Record

Cidro Lyrics


wis sak mestine ati iki nelongso
wong sing tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jroning dodo

kepiye maneh iki pancen nasibku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae

gek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo uripmu

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

Baca Juga : Lirik Lagu Tak Dongakne Alon Alon - Jihan Audy