Lirik Lagu Lebu - James AP

Lirik Lagu Lebu - James AP

Lirik James AP - Lebu


Title : Lebu
Artist : James AP
Songwriter : Angga Samudra
Label : Samudra Record

Lebu Lyrics


gedigi isun yo mulo gedigi
paran anane
sing duwe paran paran
sun sing duwe
sun pasrah baen

umpomo isun
sing keanggep riko
sun wes nerimo
kelendi kelendio
riko tetep ono
ning njero ati

koyo lebu keterak angin miber semembur
ketebluk ono ring pelatarane atin riko
dung gelem gancang puputono gancang puputono
kadung sing gelem gancang sapuen makne miber
makne miber

umpomo isun
sing keanggep riko
sun wes nerimo
kelendi kelendio
riko tetep ono
ning njero ati
nong njero ati

koyo lebu keterak angin miber semembur
ketebluk ono ring pelatarane atin riko
dung gelem gancang puputono gancang puputono
kadung sing gelem gancang sapuen makne miber
makne miber

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa feat. James AP - Cukup Koncoan