Lirik Lagu Kesenggol Rondo - Intan Chacha

Lirik Lagu Kesenggol Rondo - Intan Chacha

Lirik Intan Chacha - Kesenggol Rondo


Title : Kesenggol Rondo
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Koming
Album : Duta Nirwana Music Vol. 9 "REMBULAN"
Label : Milady Record

Kesenggol Rondo Lyrics


ra kurang bumbu ra kurang ragi
ra kurang ayu ra kurang seksi
rumangsamu koyo widadari
neng bojoku kok yo kurang gati

opo jalaran opo kawitan
opo yo kowe duwe simpenan
kok sajake wes ora kerasan
balik omah gur gawe ampiran

lagek wae urip rodo mulyo
saiki kowe mangkat neko neko

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa rasane kudu ucul wae
sih kelingan esemme sing ngono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa rasane kudu ucul wae
sih kelingan esemme sing ngono kae

opo jalaran opo kawitan
opo yo kowe duwe simpenan
kok sajake wes ora kerasan
balik omah gur gawe ampiran

lagek wae urip rodo mulyo
saiki kowe mangkat neko neko

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa rasane kudu ucul wae
sih kelingan esemme sing ngono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa rasane kudu ucul wae
sih kelingan esemme sing ngono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa rasane kudu ucul wae
sih kelingan esemme sing ngono kae

kesenggol rondo bojoku lali
gur sedino teko ngendangi
rasa rasane kudu ucul wae
sih kelingan esemme sing ngono kae

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Balungan Kere