Lirik Lagu Cukup Aku Wae - Intan Chacha

Lirik Lagu Cukup Aku Wae - Intan Chacha

Lirik Intan Chacha - Cukup Aku Wae


Title : Cukup Aku Wae
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Danang Danzt
Album : Single
Label : DN Pro

Cukup Aku Wae Lyrics


opo aku kudu lilo
senajan abot neng njero dodo
aku weruh kowe mlaku ro wong liyo
atiku keronto ronto

opo iki cen dalane
aku ro kowe pancen du jodone
mungkin wes takdire gusti wes ndalakke
nyiapke ganti sing nyoto tresnane

ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene
cukup aku wae sing ngrasakke
ojo mbaleni nglarani ati sing tresno kowe
lelakon urip ono balesane

kabeh ati nduwe roso
bakal kesikso yen di gawe loro
nyawang sing di tresno nglanggati wong liyo
bubrah kahanan ati trimo lungo

opo iki cen dalane
aku ro kowe pancen du jodone
mungkin wes takdire gusti wes ndalakke
nyiapke ganti sing nyoto tresnane

ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene
cukup aku wae sing ngrasakke
ojo mbaleni nglarani ati sing tresno kowe
lelakon urip ono balesane

ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene
cukup aku wae sing ngrasakke
ojo mbaleni nglarani ati sing tresno kowe
lelakon urip ono balesane

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Kesenggol Rondo