Lirik Lagu Matur Suwun - Ilux

Lirik Lagu Matur Suwun - Ilux

Lirik Ilux ID - Matur Suwun


Title : Matur Suwun
Artist : Ilux
Songwriter : Obie Viano
Label : RapX Management

Matur Suwun Lyrics


Dik tenangno atimu
kabeh iki mung kanggo sliramu
merantau ke kota
tuk menghalalkanmu
mugi gusti pengeran ngijabahi

megawe adoh omah
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
sing tak karep siji biso njogo ati
ugo diparingi lancar rezeki
gek ndang cepet bali

reff :
kesuwun marang janjimu
wis gelem nompo atiku
setia lan ora nuntut
nerimo opo anane

matur nuwun sayangku
wis sabar nganteni aku
tresnaku marang sliramu
gawe mulyane genep uripku

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux - Ikhlas Lahir Batine