Lirik Lagu Masio Sek Sayang - ILux ID

Lirik Lagu Masio Sek Sayang - ILux ID

Lirik Ilux ID - Masio Sik Sayang


Title : Masio Sek Sayang
Artist : Ilux ID
Songwriter : Ilux / Iwan tio
Label : Ilux

Masio Sek Sayang Lyrics


sak temene ati iki wis entek entekan
njajal sak isone aku nahan
tapi opo doyo wis ora ono tenogo
sampe mati roso aku

tapi untung aku sadar kowe sopo
pas atimu perih kowe moro
sepurane saiki aku ra iso nrimo
mung di butuhno pas atimu loro

kurang opo kabeh tak turuti
penjalukmu kabeh yo wis tak lakoni
tapi kowe tego
kok yo tego mentolo terus ngelarani

catu ati iki durung mari
saiki mbok tambahi manasi ati
njenengan ngeten tenan
tak iklasno sampean masio sek sayang

---INTRO---

tapi untung aku sadar kowe sopo
pas atimu perih kowe moro
sepurane saiki aku ra iso nrimo
mung di butuhno pas atimu loro

kurang opo kabeh tak turuti
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
tapi kowe tego
kok yo tego mentolo terus ngelarani

catu ati iki durung mari
saiki mbok tambahi manasi ati
njenengan ngeten tenan
tak iklasno sampean masio sek sayang

njenengan ngeten tenan
tak iklasno sampean masio sek sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux - Cidro