Lirik Lagu Cidro - Ilux ID

Lirik Ilux ID - Cidro

Title : Cidro
Artist : Ilux
Songwriter : Didi Kempot
Album : The Best Aneka Safari "Cidro"
Label : Aneka Safari Records

Lyrics Cidro

wis sak mestine ati iki nelongso
wong sing tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jroning dodo

kepiye maneh iki pancen nasibku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae

gek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo uripmu

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

INTRO

kepiye maneh iki pancen nasibku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae

gek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo uripmu

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro
aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.