Lirik Lagu Buntu Dalane - Ilux ID

Lirik Lagu Buntu Dalane - Ilux ID

Lirik Ilux ID - Buntu Dalane


Title : Buntu Dalane
Artist : Ilux ID
Songwriter : Ilux ID
Label : Ilux ID

Buntu Dalane Lyrics


wes cukup semene
aku sayang ro kowe
kowe besok bakal ngerti
gede tresno ning atiku

tak dungakne kowe ora getun
ninggalne aku
wes mutusne
kowe medot janjine

mugo gusti ora ngirimke karma ning kowe
mergo kowe
aku uripe ngene
buntu dalane

---INTRO---

wes cukup semene
aku sayang ro kowe
kowe besok bakal ngerti
gede tresno ning atiku

tak dungakne kowe ora getun
ninggalne aku
wes mutusne
kowe medot janjine

mugo gusti ora ngirimke karma ning kowe
mergo kowe
aku uripe ngene
buntu dalane

Baca Juga : Lirik Lagu Korban Foto Editan - Ilux