Lirik Lagu Tresno Krupuk - FDJ Emily Young

Lirik Lagu Tresno Krupuk - FDJ Emily Young

Lirik FDJ Emily Young - Tresno Krupuk


Title : Tresno Krupuk
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : GOPY
Label : ARD Management

Tresno Krupuk Lyrics


tresno koyo krupuk
soyo suwi kok tambah melempem
tengik mendemi garai watuk
terus nyerik'i nong ati
tengik mendemi garai watuk
terus nyerik'i nong ati

enteng ucapmu koyo bobote kapuk
tresnomu koyo laler rono rene terus miber
mencla mencle omongmu ora keneng di gugu
atiku nyesel ngerasakke tumindakmu

atiku loro tresnoku musno kerono riko
ku putus saja tali asmara dengan dirimu

dag dig dug rasane ati iki
naliko iling bien waktu sek tas pacaran
kau manjain aku nuruti yang aku mau
kau manjain aku nuruti yang aku mau

lain cerito sak iki kok wis bedo
tresnomu kok ngerencem suwi suwi melempem
terae kui modusmu kowe nyedek'i aku
alus tombak cucukmu kau permainkan aku

atiku loro tresnoku musno kerono riko
ku putus saja tali asmara dengan dirimu
atiku loro tresnoku musno kerono riko
ku putus saja tali asmara dengan dirimu
dengan dirimu

Baca Juga : Lirik Lagu Kacang Lali Kulite - FDJ Emily Young