Lirik Lagu Sing Tak Sayang - Baref KDI

Lirik Lagu Sing Tak Sayang - Baref KDI

Lirik Baref KDI - Sing Tak Sayang


Title : Sing Tak Sayang
Artist : Baref KDI
Songwriter : Baref KDI
Label : Rajawali Mitra Musik

Sing Tak Sayang Lyrics


Dek, sing tak tresnani
Senadyan kowe ora ngerti
Dek sing tak sayangi
Jenengmu ning dongaku saben wengi

Tak simpen njero ati
Tak suwun marang Gusti
Mugi mugi diijabahi

Dek sing tak pingini
Sliramu sabar ngenteni
Dek umpomo ra dadi
Aku lilo ikhlas ngarep mburi
Tak simpen njero ati
Tak suwun marang Gusti
Mugi mugi diijabahi
Ooooo

Reff:
Dek sing tak sayang, aku isih berjuang
Mantesne awak iki terus kowe tak jak rabi
Dek rungokno lagu iki, wis kowe cocok ning ati
Sing tak yakin jodoh kui ora lali dalane bali

Baca Juga : Lirik Lagu Lintang Rembulan - Prigel Anjarwening