Lirik Lagu Ra Bakal Ngiwo - Anisa Salma

Lirik Lagu Ra Bakal Ngiwo - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Ra Bakal Ngiwo


Title : Ra Bakal Ngiwo
Artist : Anisa Salma
Songwriter : DHE BAZ
Label : F.pro

Ra Bakal Ngiwo Lyrics


sewu siji ati sing koyo atimu
sing gelem nompo kabeh kurange awakku
siji sijine tresno sing koyo tresnamu
sing ora tau sambat mergo kahananku

aku ra bakal ngiwo
kowe ra bakal tak sio sio
tresnomu bakal tak jogo neng atiku
mung ono sliramu

panase srengenge
ra tau tak rasakne
penting iso nyambut gawe
ben iso nyenengke kowe

ademe wengi iki
aku ra perduli
penting iso tetep kerjo
kanggo golek rejeki

sirah dadi sikil
nibo tangi tak lakoni
gematiku iki tak nggo bukti
tresnoku marang sliramu

---INTRO---

sewu siji ati sing koyo atimu
sing gelem nompo kabeh kurange awakku
siji sijine tresno sing koyo tresnamu
sing ora tau sambat mergo kahananku

aku ra bakal ngiwo
kowe ra bakal tak sio sio
tresnomu bakal tak jogo neng atiku
mung ono sliramu

panase srengenge
ra tau tak rasakne
penting iso nyambut gawe
ben iso nyenengke kowe

ademe wengi iki
aku ra perduli
penting iso tetep kerjo
kanggo golek rejeki

panase srengenge
ra tau tak rasakne
penting iso nyambut gawe
ben iso nyenengke kowe

ademe wengi iki
aku ra perduli
penting iso tetep kerjo
kanggo golek rejeki

sirah dadi sikil
nibo tangi tak lakoni
gematiku iki tak nggo bukti
tresnoku marang sliramu

hoo..
tresnoku marang sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Anisa Salma - Sepurane