Lirik Lagu Kahanan Ati - Always On

Lirik Lagu Kahanan Ati - Always On

Lirik Always On - Kahanan Ati


Title : Kahanan Ati
Artist : Always On
Album : Single ke 2
Distribution : Always On

Kahanan Ati Lyrics


jaman semono koe ngucap tresno
janji karo aku ora bakal ninggal lungo
koe ninggal loro neng njero dodo
aku yo mung iso opo

koe ora miker
pie kahanane kene
aku wong ra ndue
anane di sepelekke

loro ati iki koe seng mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
koe ora iso nompo kasuyatan iki
koe lungo malah karo wong liyo

mbiyen koe ngomong tresno
saiki koe ninggal loro
mbiyen koe ngucap janji
nyatane saiki koe malah mblenjani

loro ati iki koe seng mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
koe ora iso nompo kasuyatan iki
koe lungo malah karo wong liyo

loro ati iki koe seng mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
koe ora iso nompo kasuyatan iki
koe lungo malah karo wong liyo

aku hurung lilo
yen sliramu ninggal lungo
nanging aku kudu iso nerimo

nanging aku kudu iso nerimo

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Ngroso - Always On