Lirik Lagu Gelo Atiku - Wiwid Widayati

Lirik Lagu Gelo Atiku - Wiwid Widayati

Lirik Wiwid Widayatiy - Gelo Atiku


Title : Gelo Atiku
Artist : Wiwid Widayati
Songwriter : Exclusive Aini Record
Album : The Rosta Vol 25
Label : Aini Record

Gelo Atiku Lyrics


kelingan jaman semono
nalikane kowe janji setyo
nganti kapan ora bakal cidro
tresnamu tansah mantep ing dodo

nanging saiki kok bedo
njur sliramu kok malah ngliyo
opo iki sing jenenge tresno
nyatane sliramu mung gawe gelo

loro yen kelingan sliramu
nelongso sak jroning batinku
ali ali sing ono ning drijimu
pinongko tondo katresnanku

kebangeten to sliramu
tak tresnani kok malah mlayu
opo iki sing dadi piwalesmu
sayangku mung gawe gelo atiku

---INTRO---

loro yen kelingan sliramu
nelongso sak jroning batinku
ali ali sing ono ning drijimu
pinongko tondo katresnanku

kebangeten to sliramu
tak tresnani kok malah mlayu
opo iki sing dadi piwalesmu
sayangku mung gawe gelo atiku
sayangku mung gawe gelo atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Ronggolawe Mbalelo - Wiwid Widayatiy