Lirik Lagu Kalung Emas - Vivi Artika

Lirik Lagu Kalung Emas - Vivi Artika

Lirik Vivi Artika - Kalung Emas


Title : Kalung Emas
Artist : Vivi Artika
Songwriter : Didi Kempot
Album : Duta Nirwana Music Vol. 10 "BLITAR"
Label : Milady Record

Kalung Emas Lyrics


kalung emas sing ono gulumu
saiki wis malih dadi biru
luntur koyo tresnamu luntur koyo atimu
saiki kowe lali karo aku

kalung emas kuwi biyen tak tuku
tak pasrahke yo mung kanggo sliramu
gede roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
ra nyono kowe lali karo aku

loro atiku atiku keloro loro
rasane nganti tembus neng dodo
nangisku iki mergo kowe sing njalari
kebangeten opo salahku iki
opo dosaku iki

---INTRO---

kalung emas kuwi biyen tak tuku
tak pasrahke yo mung kanggo sliramu
gede roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
ra nyono kowe lali karo aku

loro atiku atiku keloro loro
rasane nganti tembus neng dodo
nangisku iki mergo kowe sing njalari
kebangeten opo salahku iki
opo dosaku iki

Baca Juga : Lirik Lagu Lintang Ati (Titip Angin Kangen) - Vivi Artika