Lirik Lagu Selire Welas - Vita Alvia

Lirik Lagu Selire Welas - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Selire Welas


Title : Selire Welas
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Teddy UT
Album: The Best Aneka Safari "DENATA" Mundur Alon Alon
Label : Aneka Safari Records

Selire Welas Lyrics


umpomo biso sun puter dino
sing kepingin ketemu riko
timbang akhire dadi isun lan riko loro
timbang akhire gawe ati nelongso

kawitan isun riko welasi
koyo koyo seng biso keganti
tibane riko tego gawe ati suloyo
isun riko dadekno selire welas riko

getun ngemuli roso
ring njero dodo
weruho gedigi bengen
riko sun tinggalno

ojo maning maning riko
ngelik ngelik ati
sun anggep riko wis ilang
teko urip iki

wirang sun terimo mergo
uwahe welas riko
wes mati roso ngrasakno
welas hang ono

---INTRO---

kawitan isun riko welasi
koyo koyo seng biso keganti
tibane riko tego gawe ati suloyo
isun riko dadekno selire welas riko

getun ngemuli roso ring njero dodo
weruho gedigi bengen riko sun tinggalno
ojo maning maning riko ngelik ngelik ati
sun anggep riko wis ilang teko urip iki

wirang sun terimo mergo uwahe welas riko
wes mati roso ngrasakno welas hang ono
wes mati roso ngrasakno welas hang ono

Baca Juga : Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Vita Alvia