Lirik Lagu Kasmaran Iki - Sasya Arkhisna

Lirik Lagu Kasmaran Iki - Sasya Arkhisna

Lirik Sasya Arkhisna - Kasmaran Iki


Title : Kasmaran Iki
Artist : Sasya Arkhisna
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Rajawali Mitra Musik

Kasmaran Iki Lyrics


Tak sawang ning langit
Rembulane nyinari wengi
Ademe angin sing ngelus
Ning pipi soyo nambal
Roso kangen iki

Mung tansah kelangan
Ning endah esemmu
Rasane koyo ono ning sandingmu
Nanging njur sadar
Ke gugah lamunku

Reff
Tak titipke roso rindu
Lewat sumilir angin dalu
Pangarepku biso ketemu
Sakedep moto marem atiku

Koyo wangi arum kembang
Sing tak jogo ing katresnan
Pengen biso sesandingan
Gawe tombo andum kasmaran

Baca Juga : Lirik Lagu Sasya Arkhisna - Kekasih