Lirik Lagu Balungan Kere - Nella Kharisma

Lirik Lagu Balungan Kere - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Balungan Kere


Title : Balungan Kere
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Daru (ndarboy genk) & Hendra Kumbara
Album : Single

Balungan Kere Lyrics


biyen aku tau kelangan
nganti saiki isih kelingan
kowe seng tak anti anti
bebrayan tekaning pati
jebul e mblenjani janji

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nyukupi kebutuhan
aku kerjo isuk sore
nanging kowe sambat wae
jaremu balungan kere

opo pancen wes nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo opo anane
nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

kudune kowe ngerteni
kabeh mung titipane gusti
senajan atiku wes bubrah
kandeli nggone ibadah
gusti seng paringi berkah

senajan balungan kere
ora kendo nyambut gawe
senajan dalan ra alus
seng penting wani terus

---INTRO---

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nyukupi kebutuhan
aku kerjo esuk sore
nanging kowe sambat wae
jaremu balungan kere

opo pancen wis nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo opo anane
nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

kudune kowe ngerteni
kabeh mung titipane gusti
senajan atiku wes bubrah
kandeli nggone ibadah
gusti seng paringi berkah

senajan atiku wes bubrah
kandeli nggone ibadah
gusti seng paringi berkah

Baca Juga : Lirik Lagu Sukete Tonggo - Nella Kharisma