Lirik Lagu Tresno Kerupuk - Melinda Varera

Lirik Lagu Tresno Kerupuk - Melinda Varera

Lirik Melinda Varera - Tresno Kerupuk


Title : Tresno Kerupuk
Artist : Melinda Varera
Songwriter : Gopy
Label : Bozze Management

Tresno Kerupuk Lyrics


tresnomu koyok kerupuk
soyo suwi kok tambah melempem
tengik mendem'i garai watuk
terus nyerik'i nong ati

laen cerito saiki kok uwes bedo
tresnomu kok nerincing suwi suwi melempem
trae kuwi modusmu kowe nyedeki aku
alus tombak cucukmu kau permainkan aku

atiku loro tresnoku musno
kerono riko
ku putus saja tali asmara
dengan dirinya

dag dig dug rasane ati iki
naliko eleng biyen waktu jek tas pacaran
kau manjain aku
nurutin yang aku mau

Baca Juga : Lirik Lagu Nong Jero Ati - Melinda Varera