Lirik Lagu Nguruk Segoro - Lilis Fernanda

Lirik Lagu Nguruk Segoro - Lilis Fernanda

Lirik Lilis Fernanda - Nguruk Segoro


Title : Nguruk Segoro
Artist : Lilis Fernanda
Songwriter : Koming
Album : OM. Syakila 2
Label : Khatulistiwa Record

Nguruk Segoro Lyrics


kepelanting awak isun yoro
luru welas nemune perkoro
urip bareng hang isun impekno
adoh teko noring nyoto

sepiro genep sun jangkepi
gothang atin riko
sepiro sun welas welasi
sing bolong atine

paribasan nguruk segoro
sitiko seng kurang
nyundul langit welas sun iki
nono tompo apike

paribasan nguruk segoro
sitiko seng kurang
nyundul langit welas sun iki
nono tompo apike

kari soro demen riko
yo nguruk segoro

kepelanting awak isun yoro
luru welas nemune perkoro
urip bareng hang isun impekno
adoh teko noring nyoto

sepiro genep sun jangkepi
gothang atin riko
sepiro sun welas welasi
sing bolong atine

---INTRO---

paribasan nguruk segoro
sitiko seng kurang
nyundul langit welas sun iki
nono tompo apike

paribasan nguruk segoro
sitiko seng kurang
nyundul langit welas sun iki
nono tompo apike

paribasan nguruk segoro
sitiko seng kurang
nyundul langit welas sun iki
nono tompo apike

kari soro demen riko
yo nguruk segoro

Baca Juga : Lirik Lagu Lilis Fernanda - Lintang Ati